Over ons

Catering Monnickendam is uw partner voor al uw catering wensen in o.a. gemeente Waterland, Edam – Volendam en Purmerend. Denk hierbij bijvoorbeeld aan buffetten, amuses, vis- en vleesschotels, BBQ pakketten en partybenodigdheden. Wij verzorgen unieke catering voor verjaardagen, bruiloften of bedrijfsfeesten. Door de persoonlijke aandacht die wij geven aan elke catering bent u verzekerd van een aanbod op maat en persoonlijke aandacht om uw evenement een extra touch te geven.

Ook kan Catering Monnickendam vergaderpakketten voor u verzorgen of kunt u gebruik maken van onze ontbijtservice om een dierbare te verrassen. Door het ruime assortiment en grote mogelijkheid om ons aanbod te mixen is er altijd voor ieder wat wils. Daarbij kunnen wij rekening houden met allergieen of vegetarische wensen.

Wie zit er achter Catering Monnickendam

Bobby Buur is eigenaar van Catering Monnickendam (onderdeel van Eterij Bob&Co). Bobby is geboren en getogen Monnickendammer en horeca man. Direct na de middelbare school heeft hij de middelbare hotel school gevolgd en met succes afgrond. Werkervaring is opgedaan in diverse visrestaurants zoals Smit Bokkum en Cathrien in Volendam, maar ook een stage bij Michelin sterren restaurant Valuas saat op zijn C.V. Voor het starten van Eterij Bob&Co in 2014 heeft Bobby 7 jaar in de hotelwereld gewerkt. Passie voor eten en de beleving van eten en service is de reden waarom hij in 2014 voor zichzelf is begonnen.

Coby Zandvliet partner van Bobby Buur en sinds 2012 ook woonachtig in Monnickendam. Sinds 14 jarige leeftijd werkzaam in de horeca en ook de opleiding middelbare hotel school gevolgd. Na deze opleiding te hebben afgerond heeft zij 2,5 jaar op de Nederlandse Antillen gewerkt in de horeca. Catering is haar zeker niet onbekend, door jaren in party catering te hebben gewerkt op locatie heeft zij vele bruiloften, verjaardagen en andere evenementen mogen verzorgen. Het samen openen van een horeca zaak met catering is een droom die is uitgekomen.